Godt med venner, der kan campingvogne

Nu er oktober slut, og julen er ved indgangen. Alle i dette område har haft en uge ferie (autumnholiday), nogle har været og mødt venner og familie i fjerntliggende byer, andre har brugt ferien i tættere steder. Jeg og min hub brugte oktober på at rejse til Helsingør på Sjælland og lejr sammen med vores børn og børnebørn. Før vi tog af sted, måtte vi ordne vores campingvogn, den havde et dårligt forbindelseshoved og belysningen var forstyrrende. Heldigvis blev vi hjulpet af en af ​​naboernes sønner, der arbejdede med reservedele til campingvogn, han vidste præcis, hvilke dele der passer til vores campingvogn. Når naboens søn, ud over at have arbejdet med salg af huse og trailere, også har arbejdet med campingvogne siden den tidlige alder, kunne han også hjælpe os med at forbinde den nye belysning og koblingshovedet. Tak for at hjælpe os med at finde og forbinde dele på campingvognen, vi købte en dejlig lille lampe til ham, da vi var i loppen. Lampen repræsenterede et hjul, hvis indre lyste op, da det blev sat i stikkontakten. Lampen fik naboens søn, da vi kom hjem, tak for det gode arbejde han gjorde før vi gik til vores børn og børnebørn. Vores barnebarn elsker at sove i bedstemorens bedstefars campingvogn, de faldt straks i søvn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *